Ontwerpen van uw droom.
Creëren van onze visie.

Wie zijn wij

bouwkundig teken-
en adviesbureau.

Rofis B.V. is een bureau dat zich richt op het maken van tekeningen en berekeningen voor kleinschalige verbouw- en nieuwbouwprojecten ten behoeve van woonhuizen, kantoren en bedrijfspanden. Tevens kunnen wij een omgevingsvergunning voor u verzorgen.

Rofis is gevestigd in Eext, gemeente Aa en Hunze. Wij zijn een bouwkundig ontwerp-, teken- en adviesbureau voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw van een woning, bedrijfsruimte, kantoor of bijgebouw. In alle fases van het (bouw)project denken wij graag met u mee!

De wensen van de klant staan centraal: onze kennis en uw wensen vormen de basis voor een optimaal ontwerp. We maken voor iedereen een product op maat!

Waar het is begonnen met kleinschalige verbouw- en nieuwbouwplannen richten wij ons sinds 2018 ook op vastgoedontwikkeling vanuit eigen initiatief.

onze
werkzaamheden.

  • Schetsontwerp
  • Definitief ontwerp
  • Bouwkundig tekenwerk
  • Aanvraag omgevingsvergunning
  • Statische berekeningen
  • Bouwfysische berekeningen
  • Bouwbesluitberekeningen
  • Bouwbesluittoetsing
Projecten
bekijk hier meer ontwerpen

denken buiten
de kaders | ons verhaal

Sinds de start van ons bedrijf in 2009 hebben wij een breed scala bouwplannen uitgewerkt. Zie hiervoor ons portfolio! Onze opdrachtgevers verschillen van particulieren tot bedrijven, opdrachtgevers die precies weten wat ze willen en opdrachtgevers die hulp bij het ontwerpproces zoeken.

Het met de klant meedenken, ideeën uitwerken, het toepassen van en soms ‘puzzelen met’ de geldende regelgeving is wat het werk voor ons zo leuk maakt. Het allerbelangrijkst is natuurlijk een tevreden klant.

1. Strategische planning

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipcing elit off sedllo eiusmo.

2. wensen en ontwerp

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipcing elit off sedllo eiusmo.

3 . Visueel maken

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipcing elit off sedllo eiusmo.

ontmoet
ons | team

Ralph Roosendaal

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als meubelmaker, interieurbouw, de opleiding HBO Bouwkunde gevolgd en afgerond. Inmiddels een aantal jaren ervaring opgedaan binnen het bouwtoezicht en als projectleider onderhoud vastgoed.

Marieke Fischer

In 2008 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool te Groningen, HBO Bouwkunde. Na mijn studie aan het werk gegaan als bouwplantoetser (Wabo) bij diverse gemeenten.   Naast mijn werk als bouwplantoetser (parttime) ben ik aan het werk voor ons eigen bedrijf, Rofis. Ik vind het erg fijn om aan beide zijden van de ‘lijn’ werkzaam te zijn.

"Met de klant meedenken, ideeën uitwerken, het toepassen van en soms ‘puzzelen met’ de geldende regelgeving is wat het werk voor ons zo leuk maakt."