Wij werken met passie
aan fraaie ontwerpen.

Wij helpen u
van ontwerp tot oplevering

Wij werken met passie aan fraaie ontwerpen, dat doen wij zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers

Zelf een huis laten bouwen is een grote maar mooie stap! Al uw wensen kunnen wij verwezenlijken in de vorm van uw eigen droomwoning,

Voor het bouwen van uw droomhuis hoeft u alleen maar de eigen wensen mee te brengen. Wij zorgen voor alle omliggende dingen die hierbij komen kijken, zoals de wet- en regelgeving omtrent het bouwen van uw droomhuis, het verkrijgen van een vergunning, het ontwerpen van het huis, tot aan de uiteindelijke oplevering.

Wij pakken dit allemaal op, zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden als u dat niet wilt.

Uw woning ontwerpen

Bij het laten ontwerpen van uw woning betrekken wij u nauw bij het vormgevingsproces, van de allereerste schets tot en met het definitieve ontwerp. Wij hechten veel waarde aan uw input en doen voorstellen met betrekking tot de vorm, het materiaalgebruik en het interieur van uw gebouw.

Het ontwerpproces begint met een grove schets en wordt steeds verder gedetailleerd, met als resultaat een hoogwaardig ontwerp dat voldoet aan de afgesproken kaders. Wij streven ernaar om uw visie en wensen te vertalen naar een uniek en functioneel ontwerp dat perfect bij u past.

Wij staan klaar om u te begeleiden en te adviseren gedurende het gehele ontwerpproces. Samen zorgen we ervoor dat uw droomwoning werkelijkheid wordt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

"Met de klant meedenken, ideeën uitwerken, het toepassen van en soms ‘puzzelen met’ de geldende regelgeving is wat het werk voor ons zo leuk maakt."