Ontwerpen van uw droom.
Creëren van onze visie.

Wij helpen u
uw huis verbouwen

Wij begrijpen dat uw woonwensen kunnen veranderen en dat een verbouwing nieuwe mogelijkheden kan bieden. Bij ons kunt u rekenen op professionele hulp bij het verbouwen van uw huis. Wij hechten evenveel belang aan het proces en de kosten als aan de esthetiek en functionaliteit van uw woning.

Tijdens een oriëntatiegesprek denken wij graag met u mee om uw plannen concreet te maken. Of u nu uw plannen wilt bespreken of meer informatie wilt over het proces en de regelgeving, wij staan voor u klaar. Ons stappenplan biedt inzicht in onze werkwijze en geeft een overzicht van de verschillende fasen van een verbouwing.

U kunt ervoor kiezen om het gehele stappenplan door te lopen of delen ervan te volgen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld alleen bouwtekeningen voor u maken of een ontwerpschets verzorgen. Voor meer informatie over een specifieke fase in het verbouwingsproces kunt u kijken in de betreffende sectie hieronder.

Wij streven ernaar om uw verbouwing zo soepel mogelijk te laten verlopen en uw woonwensen te realiseren. Neem gerust contact met ons op voor een oriëntatiegesprek of voor meer informatie over onze diensten.

Ons Stappenplan

"Met de klant meedenken, ideeën uitwerken, het toepassen van en soms ‘puzzelen met’ de geldende regelgeving is wat het werk voor ons zo leuk maakt."